Antena Căutare

Cum arăta Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, în urmă cu cinci ani. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Andra Mihail face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Fanii au descoperit recent cum arăta concurenta, în urmă cu cinci ani.

andra mihail in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Andra Mihail face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonu 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce battle-uri palpitante și dueluri pline de răsturnări de situație și surprize. Una dintre concurentele în care și-a pus speranțele Cătălin Scărlătescu este Andra Mihail, tânăra care a arătat că are potențial încă din audiții.

Frumoasa brunetă a demonstrat că nu contează meseria sau vârsta, căci oricine poate să gătească rețete savuroase și aspectuoase, dacă există o puternică pasiune pentru gătit.

Cum arăta Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, în urmă cu cinci ani

În audiții, Andra Mihail a ales să facă o rețetă de gogoși, cu care a sperat să îl impresioneze mai ales pe Cătălin Scărlătescu. Se pare că desertul a fost îndeajuns de bun pentru ca chefii să-i acorde cuțitele pentru a merge mai departe, în bootcamp. Apoi, concurenta a arătat că poate face față diferitelor provocări și, trecută cu bine peste probele din bootcamp, aceasta a primit tunica mov și a intrat în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soț. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la 14 ani

„De 10 ani gătesc mai serios, de pe la 20 de ani, de când am plecat de acasă. Îmi place să gătesc orice. Toată lumea mă subestimează pentru chestia asta”, a dezvăluit aceasta în etapa degustărilor pe nevăzute, dornică să demonstreze că, deși arată ca o divă, se pricepe de minune la gătit.

andra mihail gatind la chefi la cutite

Andra Mihail, în timpul unui duel de la „Chefi la cuțite”

Pentru cei care nu știu, Andra Mihail nu este bucătar de meserie și a lucrat ca funcționar public, iar de ceva timp a intrat în lumea afacerilor.

Cu un fizic de invidiat, aceasta nu ratează vreo ocazie ca să își etaleze corpul tonifiat și cu siluetă de zeiță. De curând, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au putut descoperi pe profilul ei de Instagram și cum arăta Andra Mihail, în urmă cu cinci ani.

Toate pozele brunetei fac senzație și adună instant numeroase aprecieri și comentarii, semn că are extrem de mulți admiratori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite” este o adevărată apariție! Cum arată aceasta... Temele culinare provoacă tensiuni la cuțite: „Plecăm toți acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x