Antena Căutare

Cum arată Gina Pistol și chefii în culisele emisiunii, înainte de a începe filmările. Puțini au ocazia să îi vadă așa

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în forță, cu rețete gustoase, povești de viață emoționante și momente delicioase! Am aruncat un ochi în culise, ca să vedem ce fac jurații și frumoasa Gina Pistol, atunci când camerele de filmat nu sunt pornite!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Au așteptat cu multă nerăbdare să revină pe platourile de filmare pentru sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 și acest lucru se vede mai ales prin modul în care jurații și Gina Pistol se bucură de fiecare moment petrecut în platou sau în culise.

Gina Pistol și jurații de la Chefi la cuțite, distracție de zile mari în culisele emisiunii

„Azi de dimineață m-am trezit ca să fac pâinică! Băi, de la 4 sunt treaz să fac batonașele astea frumoase. Și avem niște cârnați pe care i-am băgat la cuptor”, s-a lăudat Cătălin Scărlătescu, mândru de faptul că a fost extrem de harnic și că își poate răsfăța colegii de platou cu un deliciu de zile mari.

citește și: „Nu știam că foamea poate să treacă”. Cum a depășit Zanni, războinicul tatuat de la „Chefi la cuțite”, problemele din copilărie

La cât de bine arată aceste batoane nici nu e de mirare că Scărlătescu a ținut să sublinieze cât de priceput este, inclusiv în materie de făcut pâine. Batonașele cu semințe ne-au dus instant cu gândul la celebrii burgeri făcuți de juratul „Chefi la cuțite”, în diferitele battle-uri culinare.

Cum arată Gina Pistol și chefii în culisele emisiunii, înainte de a începe filmările. Puțini au ocazia să îi vadă așa

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

citește și: „Găteam pe farfurii de aur sau argint, vechi de o sută de ani, fără să le atingem”. Roxana Vasile de la „Chefi la cuțite” a gătit pentru prințul Harry și generali britanici

Muzica a răsunat în culisele emisiunii „Chefi la cuțite” și Gina Pistol a dansat împreună cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, ca să-și facă „încălzirea” pentru încă o ediție spectaculoasă, din sezonul 8.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se distrează jurații și Gina Pistol, în pauzele de filmare!

„Găteam pe farfurii de aur sau argint, vechi de o sută de ani, fără să le atingem”. Roxana Vasile de la „Chefi la cuțite... Preparatul pe care chef Scărlătescu l-a ras din farfurie. E o rețetă banală, dar concurentul a transformat-o în ceva spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x