Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Cum arăta Robert Vasiliu, Ragnar de la Chefi la Cuțite, înainte să fie Viking Chef

Robert Vasiliu este unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite care se bucură de admirația publicului. De cum s-a prezentat la audiții, Ragnar a atras atenția prin talentul său culinar, dar și prin aspectul fizic.

Cum arăta Robert Vasiliu înainte să fie Viking Chef

Barba lui Robert îl face pe acesta să se remarce oriunde merge, însă cu ceva timp în urmă nu arăta așa. Înainte de a se apuca de bucătărie, Ragnar avea barba mult mai scurtă.

Iată o fotografie postată de Robert Vasiliu acum mai bine de 5 ani:

Robert Vasiliu, despre participarea la Chefi la Cuțite: Vreau să-mi demonstrez mie ce pot să fac

Robert Vasiliu are 25 de ani și de 5 ani este bucătar. A venit în sezonul 8 al competiției Chefi la Cuțite, a obținut 3 cuțite în audiții și ulterior un loc în echipa „Carourilor” lui chef Scărlătescu.

„Îmi iubesc meseria. Efectiv nu pot să dorm noaptea. Pe o parte văd dormitorul și când mă întorc pe cealaltă parte sunt frigiderul, aragazul, mă trezește sunetul din casa de marcat”, a povestit Robert la audițiile Chefi la Cuțite.

„Am vrut să vin de mai multe ediții la Chefi la Cuțite, doar că nu am avut curajul necesar”, a completat acesta mărturisind că se teme să fie în lumina reflectoarelor.

Robert a făcut liceul de sculptură, apoi a făcut studii de tehnică dentară și ulterior s-a apucat de bucătărie, alegând să se mute de la Constanța la Cluj.

„Pasiunea mea pentru bucătărie a fost de mic. Eram gurmand, îmi plăcea să mănânc și trebuia să știu și eu să fac. În competiția asta sunt eu cu mine. Vreau să-mi demonstrez mie ce pot să fac”, a mărturist Robert Vasiliu.

Citește și: Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram: „Te-aș lua de soție”

Video