Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Cum arată tortul regal și ce ingredient surpriză conține! Privești și te minunezi!

 
+3 click pentru
galerie

După ce întreaga planetă a urmărit cu sufletul la gură nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle, acum toată lumea se întreabă cum va arăta tortul!

Tortul creat pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle este servit la prima recepţie oferită de regina Elisabeta a II-a, acesta fiind pregătit de designerul Claire Ptak, originară din California, care conduce o cofetărie din Londra, Violet Bakery.

Prăjitura conţine sirop din flori de soc pregătit la reşedinţa reginei de la Sandringham din arbuştii de pe domeniu, precum şi un blat delicat special creat pentru cuplu. 

O umplutură realizată din lămâi Amalfi şi cremă de unt completează tortul. Prăjitura este decorată cu cremă de unt elveţiană şi 150 de flori proaspete, în principal englezeşti şi de sezon, cu bujori şi trandafiri. 

Recepţia este oferită de regină pentru 600 de persoane la St George's Hall de la castelul Windsor. 

Prinţul Harry s-a căsătorit sămbătă cu fosta actriţă Meghan Markle la capela St. George a castelului Windsor, în cadrul unei ceremonii emoţionante, care a îmbinat tradiţionalul cu modernul. 

Michael Curry, primul episcop de culoare al bisericii episcopale în Statele Unite, a citat din Martin Luther King Jr.: "Trebuie să descoperim puterea dragostei". "Imaginaţi-vă o lume în care dragostea este drumul", a adăugat Curry care a oferit un discurs înflăcărat, mai puţin întâlnit la nunţile britanice. 

"Stand by Be", lansată în 1961 de Ben E. King, a fost cântată în stil gospel la finalul ceremoniei. Proapătul cuplu a salutat din caleaşcă mulţimea entuziasmată care i-a întâmpinat cu urale şi aplauze. 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe