Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Cum arată tortul regal și ce ingredient surpriză conține! Privești și te minunezi!

 
+3 click pentru
galerie

După ce întreaga planetă a urmărit cu sufletul la gură nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle, acum toată lumea se întreabă cum va arăta tortul!

Tortul creat pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle este servit la prima recepţie oferită de regina Elisabeta a II-a, acesta fiind pregătit de designerul Claire Ptak, originară din California, care conduce o cofetărie din Londra, Violet Bakery.

Prăjitura conţine sirop din flori de soc pregătit la reşedinţa reginei de la Sandringham din arbuştii de pe domeniu, precum şi un blat delicat special creat pentru cuplu. 

O umplutură realizată din lămâi Amalfi şi cremă de unt completează tortul. Prăjitura este decorată cu cremă de unt elveţiană şi 150 de flori proaspete, în principal englezeşti şi de sezon, cu bujori şi trandafiri. 

Recepţia este oferită de regină pentru 600 de persoane la St George's Hall de la castelul Windsor. 

Prinţul Harry s-a căsătorit sămbătă cu fosta actriţă Meghan Markle la capela St. George a castelului Windsor, în cadrul unei ceremonii emoţionante, care a îmbinat tradiţionalul cu modernul. 

Michael Curry, primul episcop de culoare al bisericii episcopale în Statele Unite, a citat din Martin Luther King Jr.: "Trebuie să descoperim puterea dragostei". "Imaginaţi-vă o lume în care dragostea este drumul", a adăugat Curry care a oferit un discurs înflăcărat, mai puţin întâlnit la nunţile britanice. 

"Stand by Be", lansată în 1961 de Ben E. King, a fost cântată în stil gospel la finalul ceremoniei. Proapătul cuplu a salutat din caleaşcă mulţimea entuziasmată care i-a întâmpinat cu urale şi aplauze. 

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI