Antena Căutare

Diseară, la Chefi la cuțite, se scot ”armele” grele din dotare: Chef Scărlătescu aruncă o amuletă năucitoare în lupta culinară

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30, vine cu cel de-al nouălea battle, echipele conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ajungând astfel la jumătatea confruntărilor.

chef sorin bontea cu mainile pe cap la chefi la cutite Galerie
Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30, vine cu cel de-al nouălea battle, echipele conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ajungând astfel la jumătatea confruntărilor. | Antena 1

Este, așadar, momentul când se fac primele bilanțuri, iar pentru Chef Bontea, rezultatele nu sunt deloc satisfăcătoare. Până acum, Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, alte trei au fost adjudecate de Chef Dumitrescu, în timp ce Chef Bontea are o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle.

Despre ce amuletă este vorba în ediția de azi, Chefi la Cuțite

Astfel, în seara aceasta, Sorin Bontea intră în luptă dezamăgit de statistica înfruntărilor pe echipe și mai ales de rezultatul battle-ului din ediția de miercurea trecută. ”A fost o lovitură sub centură. Nu cred că meritam să pierdem în halul ăsta”, a comentat concurentul lui Chef Bontea, Gabriel Drăgușanu, după victoria de data trecută a concurenților lui Cătălin Scărlătescu.

”Lui Chef Bontea încă nu i-a trecut supărarea”, spune Florica Boboi, concurenta sa. ”E supărat că nu câștigăm, pentru că noi chiar ne dăm toată silința și este frustrant”, a comentat și Gigi Nicolae. Dar oricât de mari ar fi ambițiile și dorința de revanșă, la bancurile de lucru orice planuri pot fi date peste cap atunci când… un adversar declanșează ostilitățile culinare folosind o ”armă” grea. Astfel, în seara aceasta, Chef Scărlătescu aruncă în lupta gastronomică o amuletă năucitoare, care va da peste cap organizarea la bancurile de lucru.

Despre ce amuletă este vorba, cum vor reacționa concurenții lui Chef Dumitrescu și Chef Bontea și ce echipă va ieși învingătoare telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Prima apariție televizată a lui Sorin Ilieș, după eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce detalii a scos la iveală... Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu: „A început...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x