Căutare Live

Provocare extrem de dificilă în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite"! Faimosul jamon spaniol trebuie să fie rege în farfurie, pentru paramedici ISU

Cele trei echipe au primit o provocare dificilă în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite". Faimosul jamon spaniol a trebuit să fie rege în farfurie, pentru paramedicii ISU, invitați la degustare și la jurizare.

Jamonul, provocare la „Chefi la cuțite”!

„Trebuie să pregătiți o farfurie în care jamonul să fie regele – trebuie pus într-un preparat cât un regat. Deci ceva regal, ceva de lux cu jamon!”, a spus Gina Pistol.

Mai mulți concurenți s-au speriat când au primit vestea și au recunoscut că s-au simțit depășiți de situație.

„Am învățat eu de la un fost concurent că acesta merg bine pus pe ceapă verde. Cum trebuie să îl punem în farfurie nu mai știu”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Nimic nu se compară cu jamonul. Este vedeta mondială!”, a apreciat chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu a spus că nu este adeptul gătitului acestui produs.

„Nu prea sunt adeptul gătitului acestui produs, pentru că îi cam pierzi din textură, din gust, din valoare. Și pe lângă asta, st foarte sărat. Când îl gătești, devine și mai sărat”, a explicat el.

La degustare, au fost invitați paramedici salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţã Bucureşti-Ilfov.

„Oamenii ãştia chiar meritã toatã stima noastrã, aşa cã trebuie sã facem farfurii de nota 10!”, a declarat şi chef Bontea, înaintea probei.

Ce au decis cei trei chefi alături de echipele lor să facă la această probă dificilă, aflați din clipul de mai jos din „Chefi la cuțite”.

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri