Mai mulți concurenți s-au speriat când au primit vestea și au recunoscut că s-au simțit depășiți de situație.
„Am învățat eu de la un fost concurent că acesta merg bine pus pe ceapă verde. Cum trebuie să îl punem în farfurie nu mai știu”, a spus chef Florin Dumitrescu.
„Nimic nu se compară cu jamonul. Este vedeta mondială!”, a apreciat chef Cătălin Scărlătescu.
Chef Florin Dumitrescu a spus că nu este adeptul gătitului acestui produs.
„Nu prea sunt adeptul gătitului acestui produs, pentru că îi cam pierzi din textură, din gust, din valoare. Și pe lângă asta, st foarte sărat. Când îl gătești, devine și mai sărat”, a explicat el.
La degustare, au fost invitați paramedici salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţã Bucureşti-Ilfov.
„Oamenii ãştia chiar meritã toatã stima noastrã, aşa cã trebuie sã facem farfurii de nota 10!”, a declarat şi chef Bontea, înaintea probei.
Ce au decis cei trei chefi alături de echipele lor să facă la această probă dificilă, aflați din clipul de mai jos din „Chefi la cuțite”.