O nouă ediție „Chefi la cuțite” a adus marți seară preparate delicioase în fața celor trei jurați.
Gătite cu cele mai proaspete ingrediente puse la dispoziție de Lidl, acestea au avut efectul dorit de concurenți: i-au făcut pe chefi să dea cuțitele și să împartă și laude.
Este cazul unui tânăr din Cluj, care a ales să gătească pește cu un sos special și orez învelit în foaie de orez, dar și al unui concurent din Iași care a impresionat cu o farfurie inedită de colțunași cu brânză.
La fel de apreciate au fost și o tocăniță de pipote cu mămăliguță, dar și un desert delicat, budincă persană din lapte.
Doamnelor? ”Mă vedeți că sunt așa gras, dar credeți-mă că, deși mi-aș dori să fiu slab, n-aș putea!” Chef Cătălin Scărlă... ”Vai, dar ce puști simpatic, îl cheamă Cătălin!” Credeați că nu-l veți vedea niciodată pe Scărlătescu slab? Sau pe Bonte...