Antena Căutare

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: "Nu mă aşteptam la asta!"

Cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale. Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scãrlãtescu.

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale. Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scãrlãtescu.

Irinel Columbeanu a gătit „King Crab” , felul de mâncare cu care consideră că ar putea impresiona o femeie la o primă întâlnire.

„Este un produs destul de exclusivist, nu se găsesc ușor aceste picioare de crab. Gustul cărnii respective este deosebit.”

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: "Nu mă aşteptam la asta!"

O lecţie de limbă română proaspăt învăţată! Doi polonezi dau testul în bucătărie la Chefi la cuţite!... Labă Ionuţ, din comuna Măciuca, a stârnit hohote de râs la Chefi la cuţite! Chef Scărlătescu: "Ar trebui să faci s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x