Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian a pregătit pentru cei trei jurați păstrăv în mălai, însă platingul este cel care i-a impresionat pe chefi. Concurentul a transmis un mesaj prin preparatul său, gura deschisă a peștelui reprezentând strigătul României.

„E un mesaj care este deasupra” , a explicat chef Cătălin Scărlătescu. Iar Sorin Bontea a adăugat „Nu mă mir să intre în port național.”

Iulian are o poveste halucintă, un decret al Papei l-a scăpat pe acesta de pușcărie. După ce a fost acuzat de încălcarea spațiului Schengen.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro