Antena Căutare

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian a pregătit pentru cei trei jurați păstrăv în mălai, însă platingul este cel care i-a impresionat pe chefi. Concurentul a transmis un mesaj prin preparatul său, gura deschisă a peștelui reprezentând strigătul României.

„E un mesaj care este deasupra” , a explicat chef Cătălin Scărlătescu. Iar Sorin Bontea a adăugat „Nu mă mir să intre în port național.”

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian are o poveste halucintă, un decret al Papei l-a scăpat pe acesta de pușcărie. După ce a fost acuzat de încălcarea spațiului Schengen.

Cristian Rusen a trecut prin momente grele după ce copilul său a fost suspect de autism! "Ne-a dat cu lumea în cap&... O lecţie de limbă română proaspăt învăţată! Doi polonezi dau testul în bucătărie la Chefi la cuţite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x