Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian a pregătit pentru cei trei jurați păstrăv în mălai, însă platingul este cel care i-a impresionat pe chefi. Concurentul a transmis un mesaj prin preparatul său, gura deschisă a peștelui reprezentând strigătul României.

„E un mesaj care este deasupra” , a explicat chef Cătălin Scărlătescu. Iar Sorin Bontea a adăugat „Nu mă mir să intre în port național.”

Iulian are o poveste halucintă, un decret al Papei l-a scăpat pe acesta de pușcărie. După ce a fost acuzat de încălcarea spațiuluiSchengen.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

PREMIUM