Antena Căutare

Kioko Rodrigue, o prezență exotică în fața chefilor. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?

Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?

Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a locuit în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?

Preparatul lui Ro i-a pus în încurcătură pe chefi care l-au... confundat cu un indian. A stat în Congo, s-a născut în Belgia și acum s-a stabilit în România! Și, da, are o bunică nemțoaică, iar iubita e româncăăă!

Chefii l-au „certat” că nu a pus destulă sare în mâncare, dar tocănița a avut gust!

Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! Crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l f... Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x