Antena Căutare

La 22 de ani, povestea lui e cutremurătoare! Abandonat de părinți, s-a apucat de muncă la 15 ani și a îndurat dureri cât alții într-o viață! Mircea Farcaș luptă în echipa neagră!

Mircea Farcaș este puștiul de 22 de ani care a intrat în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu. Acesta i-a impresionat pe toți cu o poveste de viață emoționantă.

Mircea Farcaș este puștiul de 22 de ani care a intrat în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu. Acesta i-a impresionat pe toți cu o poveste de viață emoționantă.

Puștiul de 22 ani cu șapcă s-a mișcat repede și bine în bucătărie, părând că știe ce face. A tocat, a amestecat, a flambat...și a câștigat, reușind să treacă mai departe în concurs. Acum este în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu.

„Vreau să mă autodepășesc în acest concurs”

Plin de speranță, Mircea Farcaș a stat cu sufletul la gură să primească aprecierea celor trei chefi de temut.

„Părinții tăi au fost de acord să devii bucătar?”, a întrebat Scărlătescu.

„Nu știu, n-am părinți. Pe tata nu l-am cunoscut, iar mama a murit acum șase ani”, a spus acesta printre lacrimi.

Viața a fost crudă cu Mircea, dar concurentul mai are și acum puterea să zâmbească. Și să spere că va avea un viitor mai bun. Povestea puștiului puternic de 22 ani este cât cea a unui om bătrân!

S-a născut cu probleme de sănătate și a stat până șa vârsta de doi ani în spital. Cu un tată alcoolic și violent, copilăria lui nu a fost tocmai frumoasă. Apoi, un an mai târziu, el și cele trei surori au fost luate de la casa părintească de o organizație ce se ocupă de creșterea copiilor abandonați.

Acolo nu a avut un trai liniștit, căci a fost bătut și lăsat cu traume. La 15 ani a început să lucreze pentur un chef și astfel a început drumul său în această meserie.

Chefii au fost profund atinși de multele greutăți prin care a trecut Mircea. Dar destinul i-a zâmbit, iar puștiul nostru nu doar că a trecut de preselecții, dar a și intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Uite aici rețeta de piept de rață înăbușit în vin roșu!

”Când am intrat în bucătărie am simțit a doua viață”. Să facem cunoștință cu Ana Maria Constantin, din echipa lui chef S... „Mămicăăă, nu am gustat în viața mea așa ceva”! Octavian Manole lucrat la un castel din Franța, acum a ajuns în echipa r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x