Antena Căutare

La doar cinci ani, Filip Costisor i-a cucerit instant pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce i-a rugat puștiul

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-am cunoscut pe Filip Costisor, un puști de doar cinci ani, care a venit să facă spectacol cu rețeta pregătită de el, fără pic de ajutor!

La doar cinci ani, Filip Costisor i-a cucerit instant pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce i-a rugat puștiul Galerie
Filip Costisor, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Băiatul este model și dansator și are numeroase pasiuni, printre care cântatul la diferite instrumente muzicale și gătitul. Extrem de sigur pe talentul său culinar, Filip Costisor a decis să pregătească la „Chefi la cuțite” o super rețetă de brioșe cu zmeură!

Fără pic de ajutor, puștiul a demonstrate că și un copil de cinci ani poate găti un desert bun! Extrem de atent la fiecare detaliu, băiatula promis că dacă nu va reuși acum să primească un verdict bun din partea chefilor, atunci cu siguranță se va întoarce într-un alt sezon al show-ului „Chefi la cuțite”!

Filip Costisor a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

Extrem de emoționat, Filip Costisor a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

citește și: Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

Apoi, ușile s-au deschis și puștiul și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, spre marea surpriză a celor trei jurați.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

„O să devin bucătar când o să fiu mare. Prima data am gătit la patru ani o salată de legume”, a povestit Filip, explicând cât de mare este pasiunea pentru gătit.

A urmat apoi un dialog savuros între tânărul concurent și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au distrat copios la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare... Lovitură grea pentru Bontea și Scărlătescu! Ce a făcut Florin Dumitrescu la jurizare: „Nu pot să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x