Antena Căutare

Loredana s-a urcat pe masa juraților și a făcut spectacol incendiar la „Chefi la cuțite”

În ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Loredana a decis să-i surprindă pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu un preparat ayurvedic indian.

Loredana s-a urcat pe masa juraților și a făcut spectacol incendiar la „Chefi la cuțite” Galerie
Loredana, spectacol incendiar la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Celebra Loredana, jurată a emisiunii „X Factor” de la Antena 1, a decis să facă spectacol la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de mâncare ayurvedică, descoperită în India, țara de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Loredana a cântat la emisiunea Chefi la cuțite

Pasionată de karma yoga, cântăreața a călătorit de multe ori în această țară și a luat chiar lecții de gătit mâncare ritualică indiană!

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

După ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat preparatul, celebra Loredana și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, cântând o piesă celebră!

citește și: Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”

A urmat un dialog savuros, dar și un spectacol savuros! La un moment dat, Loredana s-a urcat pe masa celor trei jurați și a demonstrat că este o divă în adevăratul sens al cuvântului!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”... Ultimul concurent din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Reacția de milioane a juraților, când au aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x