Antena Căutare

Maestra de la Casa Regală acceptă provocarea Chefi la cuțite

S

Săptămâna aduce povești impresionante și noi surprize în bucătăria Chefi la cuțite, precum preparate servite la Casa Regală a României.

În vârstă de 51 de ani, Gheorghe Eugenia, cunoscută drept Gina, este bucătar chef la un restaurant din București. Ceea ce i-a impresionat însă pe chefi, este faptul că aceasta a lucrat timp de opt ani ca bucătar al Casei Regale a României “Era minunat, mă aplaudau întotdeauna la finalul mesei”.

Varietatea ingredientelor din cămara Lidl au ajutat-o pe concurentă să pregătească un dish excepțional, servit adesea la mesele oficiale, un pateu Lady Laird, din ficat de pui, bacon, prune uscate și brandy. Ingredientele de top Lidl și rețeta sa fară cursur i-au adus maestrei Gina cele trei cuțite mult visate, dar și cuvinte de laudă din partea chefilor: “Senzațional, sărut mâna pentru masă!, a exclamat chef Florin Dumitrescu.

Maestra de la Casa Regală acceptă provocarea Chefi la cuțite

Rețeta regală, inspirată de ingredientele din cămara Lidl, a obținut maximum de voturi din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, jurați ce își continuă căutările în jurizările pe nevăzute ale sezonului 7 în fiecare săptămână, luni și marți, de la 20:00.

Maestra de la Casa Regală acceptă provocarea Chefi la cuțite

"Cuza" Mihai Ilie i-a impresionat, din nou, pe chefi cu un preparat surpriză! A creat un desert în formă de li... Audienţă record pentru cel mai iubit show culinar - Chefi la cuţite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x