Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Maestra de la Casa Regală acceptă provocarea Chefi la cuțite

S

Săptămâna aduce povești impresionante și noi surprize în bucătăria Chefi la cuțite, precum preparate servite la Casa Regală a României.

În vârstă de 51 de ani, Gheorghe Eugenia, cunoscută drept Gina, este bucătar chef la un restaurant din București. Ceea ce i-a impresionat însă pe chefi, este faptul că aceasta a lucrat timp de opt ani ca bucătar al Casei Regale a României “Era minunat, mă aplaudau întotdeauna la finalul mesei”.

Varietatea ingredientelor din cămara Lidl au ajutat-o pe concurentă să pregătească un dish excepțional, servit adesea la mesele oficiale, un pateu Lady Laird, din ficat de pui, bacon, prune uscate și brandy. Ingredientele de top Lidl și rețeta sa fară cursur i-au adus maestrei Gina cele trei cuțite mult visate, dar și cuvinte de laudă din partea chefilor: “Senzațional, sărut mâna pentru masă!, a exclamat chef Florin Dumitrescu.

Rețeta regală, inspirată de ingredientele din cămara Lidl, a obținut maximum de voturi din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, jurați ce își continuă căutările în jurizările pe nevăzute ale sezonului 7 în fiecare săptămână, luni și marți, de la 20:00.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube