Antena Căutare

Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani. „La 30 de ani, vreau să fiu pe funcție!”

Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.

Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani. E foarte tânăr și foarte ambițios, căci cariera e pe primul loc!

Nu se teme de examenul maturității ca de jurizare! Dar nu are de ce, căci a făcut o impresie superbună! La 30 de ani, vrea „să fie pe funcție”, recunoaște că se grăbește în ascensiunea profesională și de ce nu ar face-o? Are toate calitățile să reușească!

A mizat pe o rețetă de ravioli de casă cu sos de usturoi și pătrunjel și bine a făcut, căci a luat cuțitele norocoase!

Kioko Rodrigue, o prezență exotică în fața chefilor. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește.... Ana Ionescu le-a ghicit viitorul celor trei chefi! Sorin Bontea: "L-ai băgat în depresie pe Scărlătescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x