Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

O mai știi? Făcea furori în anii 2000! Solista hit-ului ”Alin, Alin” vine la ,,Chefi la cuțite” și își mărturisește slăbiciunea pentru unul dintre jurați

Fiecare ediție nouă stabilește noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte și în această seară de la 20:00 de momente inedite!

Fiecare ediție nouă stabilește noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte și în această seară de la 20:00 de momente inedite!

Concurenții pasionați de gătit se aventurează într-o experiență culinară care mai de care mai îndrăzneață, menită să cucerească papilele gustative ale celor mai obiectivi jurați. Preparatele autentice etiopiene, sau cele alei bucătăriei asiatice vor fi printre surprizele acestei seri, căci tot mai mulți bucătari amatori vor lăsa experiența de viață să-și pună amprenta în savoarea farfuriilor pregătite.

Punctul de fierbere al ediției se atinge în momentul în care o fostă starletă Playboy pregătește la bancul de lucru „Chefi la cuțite” un desert cu care vrea să-l răsfețe pe cel mai curtat dintre cei trei, chef Cătălin Scărlătescu. Sub atenta monitorizare a Ginei Pistol, acesta va trebui să acorde votul de încredere pe baza gustului și nu..a privirilor!

Mai mult, se pare că și chef Dumitrescu este preferatul concurentelor din această seară, căci Irina Pavlenco- solista a hit-ului ,,Alin, Alin” din anii `90, va opta să-l impresioneze pe jurat tot printr-un preparat cu gust dulce, considerând că acesta este savoarea cu care poate să înduioșeze mai ușor exigența și obiectivitatea lui.

Tot în această seară telespectatorii vor fi martorii celei mai surprinzătoare farfurii a acestei ediții, ce-i va face pe chefi să declare că este o redare fidelă a preparatelor din restaurantelor cu stele Michelin! Cine se află în spatele acesteia, care este verdictul în ceea ce privește cuțitele oferite din această seară, dar și povestea oamenilor care au făcut din gătit un stil de viață, toate diseară în cea de-a patra ediție a celei mai iubite emisiuni culinare, „Chefi la cuțite!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube