Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Premieră la „Chefi la cuțite”! Are doar 13 ani, este sigură pe ea și vrea să-i dea gata pe toți chefii, dar mai ales pe unul dintre ei! „M-am înscris singură”

Ioana Dina, o elevă de 13 din Bucureşti, şi-a propus să îi dea gata pe cei trei chefi şi vrea să fie primul copil care va intra într-o echipă la „Chefi la cuţite". 

Ioana Dina, o elevă de 13 din Bucureşti, şi-a propus să îi dea gata pe cei trei chefi şi vrea să fie primul copil care va intra într-o echipă la „Chefi la cuţite".

„Scopul meu este să-i dau gata pe cei trei chefi și să intru într-una din echipe, mai ales a lui chef Dumitrescu. Cred că am șanse să fiu primul copil care intră în echipe”, a spus copila.

Ioana Dina s-a înscris singură la emisiunea „Chefi la cuțite”, după care i-a dat de veste mamei ei.

„A fost destul de surprinsă, dar era bucuroasă, pentru că ea nu avea curaj să mă înscrie”, a mai sous Ioana Dina, precizând că își petrece foarte mult din timpul ei liber în bucătărie.

Eleva le-a pregătit chefilor un cheescake cu ganache de ciocolată și mascarpone.

„Ce frică îmi e. Sper ca lui chef Dumitrescu să-i placă”, a spus copila în timpul jurizării pe nevăzute.

Eleva a mărturisit și că visează să „își deschidă cafenele”.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube