Antena Căutare

Război la „Chefi la cuțite”! Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu una dintre amulete! Lovitură sub centură pentru celelalte echipe! „Boss, ești nebun?"

Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu o amuletă, pentru a obține un avantaj în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite”. Le-a blocat un ingredient echipelor adverse. Acestea au primit interdicție la carne.  

Război la „Chefi la cuțite”! Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu una dintre amulete! Lovitură sub centură pentru celelalte echipe! „Boss, ești nebun?"
Chef Cătălin Scărlătescu.

„Am văzut că Bontea mi-a luat carnea și am spus că nu îl pot lăsa să gătească mușchi de porc și eu să nu am exact ingredientul la care m-am gândit”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Boss, ești nebun? Am făcut maraton pentru mușchiul acela de porc și tu îmi spui mie că nu avem voie carne? Nu se poate!”, a reacționat Răzvan Babană, din echipa lui Sorin Bontea.

Dacă chef Sorin Bontea a fost surprins de hotărârea lui Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu a fost mai puțin impresionat.

„Tu ți-ai folosit o amuletă să blochezi un ingredient celorlalte două echipe cca să-mi ii mie mușchiulețul de porc? Că asta ai făcut!”, a reacționat Sorin Bontea.

„Nu am vrut să îl blochez pe Bontea. Eu mi-am dorit doar să-mi iau carnea înapoi, pentru că aveam ideea asta în cap și i-am luat carnea înapoi”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, însă, a fost de părere că Scărlătescu și-a folosit amuleta greșit, nefiind atent la formulare.

„Putea să se lege de formulare și să spună că la Bontea anulează carnea, iar la Dumitrescu anulează făina. La mine e liber la gătit! Nici nu aveam de gând să folosesc carne!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Provocare extrem de dificilă în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite"! Faimosul jamon spaniol trebuie să fie... Ceartă URIAȘĂ între chefi! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu! Sorin Bontea, negru de supărare! „M-am sătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x