Antena Căutare

Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Ce ținută neașteptată a purtat în ziua cea mare

Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 Chefi la cuțite și gazda emisiunii Hello Chef, s-a căsătorit. Tânăra a publicat pe rețelele sociale o serie de imagini din ziua cea mare. Iată cum arată soțul său, dar și ce ținută neașteptată a îmbrăcat.

Colaj cu Roxana Blenche în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 Chefi la cuțite și gazda emisiunii Hello Chef, s-a căsătorit | Antena 1

Roxana Blenche a cucerit simpatia telespectatorilor cu talentul său în arta culinară, dar și cu felul carismatic. Fosta finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite le-a demonstrat tuturor că este un adevărat profesionist în bucătărie, chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu.

Deși este o fire rezervată în ceea ce privește viața personală, gazda emisiunii Hello Chef nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu evenimentele importante pentru ea. De curând, aceasta a anunțat pe toată lumea că a spus „DA” în fața ofițerului stării civile.

Vestea că Roxana Blenche s-a căsătorit cu tatăl copilului său a luat pe toată lumea prin surprindere. De altfel, tânăra a publicat pe contul de Instagram o imagine cu soțul său, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat: ținuta senzațională.

Ce a îmbrăcat Roxana Blenche, fosta finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite, în ziua căsătoriei

Ziua de 28 decembrie rămâne una foarte importantă pentru Roxana Blenche. Fosta finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite și-a cunoscut sufletul pereche pe această dată, dar este și ziua în car și-au unit destinele pe viață.

Citește și: Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021. Roxana Blenche, roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțite și dimineața"

Gazda Hello Chef s-a căsătorit miercuri, 28 decembrie 2022, cu bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Așadar, Roxana Blenche a radiat de fericire la brațul soțului său în ziua cea mare, iar drept dovadă stau postările din mediul online.

„28 Decembrie este ziua noastră, ziua în care am spus DA❣️❣️”, a scris fosta concurentă a sezonului 8 Chefi la cuțite la descrierea imaginii în care apare alături de partenerul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Roxana Blenche a decis să poarte o ținută elegantă, dar destul de lejeră pentru că este însărcinată. Astfel, gazda emisiunii Hello Chef a îmbrăcat o rochie neagră, lungă și mulată care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

De altfel, fosta finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite și-a asortat ținuta cu un sacou albastru, mai multe bijuterii, un machiaj discret și o coafură elegantă.

AICI puteți vedea mai multe imagini de la căsătoria Roxanei Blenche.

Postarea tinerei a generat aproximativ 2.000 de like-uri, semn că este apreciată de multe persoane pe rețelele sociale. De asemenea, urările și felicitările prietenilor virtuali nu au lipsit din peisaj.

Citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arăta înainte, cu părul scurt și blond. Poza i-a uimit pe fani

„Felicitări! Sarcină ușoară! ❤️”, „Felicitări Roxi! Să aveți o viață frumoasă împreună ❤️”, „Casă de piatră, minunaților! ❤️”, „Felicitări, să fie într-un ceas bun, să fiți fericiți o viață întreagă!❤️ Sarcină ușoară... woooow!!!😍” sau „Casă de piatră, să fiți sănătoși și fericiți!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este evident, Roxana Blenche este o femeie fericită și împlintă. Fosta finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite emană bucurie de când a aflat că urmează să devină mămică.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x