Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

S-a dat start la preselecțiile pentru emisiunea „Chefi la cuțite”! Cum poți lua parte la cel mai „condimentat” show culinar al momentului!

 

Gata cu vacanţa. Cei mai iubiţi chefi din România sun pregătiţi să pună cuţitele pe masă! Încep preselecțiile pentru următorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cine vrea să-şi demonstreze talentele din bucătărie poate să ajungă în faţa simpaticilor juraţi de la „Chefi la cuțite”, fiindcă s-a dat start la preselecții. Şi să-i convingă că merită să prindă un loc, în cel de-al cincilea sezon al cele mai iubite emisiuni culinare.

Trebuie doar să completeze un formular pe site (http://casting.a1.ro/chefilacutite/) și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură.

Echipa „Chefi la cuțite" pornește luna aceasta prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari. Vom fi în Timișoara- pe 26 ianuarie, la Cluj Napoca- pe 28 ianuarie, în București- pe 3 și 4 februarie și la Iași- pe 11 februarie.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE