Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

S-a dat start la preselecțiile pentru emisiunea „Chefi la cuțite”! Cum poți lua parte la cel mai „condimentat” show culinar al momentului!

 

Gata cu vacanţa. Cei mai iubiţi chefi din România sun pregătiţi să pună cuţitele pe masă! Încep preselecțiile pentru următorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cine vrea să-şi demonstreze talentele din bucătărie poate să ajungă în faţa simpaticilor juraţi de la „Chefi la cuțite”, fiindcă s-a dat start la preselecții. Şi să-i convingă că merită să prindă un loc, în cel de-al cincilea sezon al cele mai iubite emisiuni culinare.

Trebuie doar să completeze un formular pe site (http://casting.a1.ro/chefilacutite/) și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură.

Echipa „Chefi la cuțite" pornește luna aceasta prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari. Vom fi în Timișoara- pe 26 ianuarie, la Cluj Napoca- pe 28 ianuarie, în București- pe 3 și 4 februarie și la Iași- pe 11 februarie.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe