Căutare Live

Scărlătescu renunță la burlăcie? Chef Cătălin a lăsat bucătăria pentru siluetă, iar asta e noua lui activitate preferată (VIDEO)

Miza e mare pentru Cătălin Scărlătescu, cel care va scoate toții așii meniți să-l transforme în câştigătorul celei de-a treia ediţii a emisiunii Chefi la cuţie, care va începe la Antena 1, din 13 februarie.

Miza e mare pentru Cătălin Scărlătescu, cel care va scoate toții așii meniți să-l transforme în câştigătorul celei de-a treia ediţii a emisiunii Chefi la cuţie, care va începe la Antena 1, din 13 februarie.

Până atunci, însă, chef Scărlătescu pare să-și fi găsit o nouă activitate: stepperul. Într-o pauză de filmări, alături de frumoasa Gina Pistol, juratul a urcat pe aparat și s-a antrenat minute în șir.

Dar să revenim la cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”, care urmează să debuteze luni și marți, de la 20:30. De data aceasta o să fie mult mai greu, concurenții vor fi nevoiți să dea tot ce au mai bun și să prezinte farfurii cu adevărat spectaculoase!

”Ia, uite, bă, ai rupt bicicleta”, i-au strigat colegii lui Scărlătescu! ”Chefi la cuțite”: jurați cu greutate! Cine a c... Chefi la... bombe sexy! Din paginile revistelor pentru adulţi, o tânără a ajuns la cratiţă, la ”Chefi la cuțite”...
Ultimele știri