Antena Căutare

Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare. Un american din Hawaii vrea să uimească Chefii: „Sunt Zeus în bucătărie!”

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, va avea premiera maraton luni, marți și miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20:30, la Antena 1. Emisiunea poate fi urmărită și pe AntenaPLAY!

colaj foto cu un concurent american la chefi la cutite, poze cu sorin bonea, catalin scarlatescu si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY | Antena 1

Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, care vin cu povești culinare bine asezonate în farfurii spectaculoase, dar și cu povești de viață interesante. Emisiunea va putea fi urmărită pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Unul dintre aspiranții la un loc într-una dintre echipele juraților este un american de 31 de ani din Hawaii, care și-a condimentat călătoria în jurul lumii cu participarea la audițiile pe nevăzute ale noului sezon Chefi la cuțite.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 aduce povești de viață uluitoare. Un american din Hawaii vine să-i impresioneze pe Chefi

„Călătoresc de 8 ani spre toate colțurile lumii, iar România este o țară pe care mereu am vrut s-o vizitez și nu am apucat până acum. În sfârșit, am ajuns în România, am călătorit în toată țara și voi vedea unde mă duce această aventură”, a spus el.

Citește și: Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere

Stilul său de viață este unul foarte curajos: ”Niciodată nu-mi fac planuri. Pot pleca mâine, pot sta pentru un an. Fac ceea ce mă face fericit, iar să călătoresc mă face, într-adevăr, fericit. În fiecare zi mă trezesc cu emoția că voi vedea ceva nou. Știu că nu pot face asta pentru totdeauna, dar o s-o fac cât de mult pot”, a mai povestit americanul care a stârnit curiozitatea Chefilor, dornici să afle rețeta financiară care îi asigură un asemenea stil de viață. ”Am lucrat câțiva ani în armată, am fost parașutist înainte de a începe să călătoresc. Acum fac orice slujbă ciudată! Armata mi-a schimbat viața. Nu știam prea multe despre lume și am fost aruncat în mijlocul ei foarte repede”, și-a început acesta mărturisirea.

Citește și: Imagini cu chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea de la filmările sezonului 11 Chefi la cuțite. Cum au fost surprinși

Cât privește priceperea lui în bucătărie, s-a declarat extrem de încrezător că îi va impresiona pe jurați, cu atât mai mult cu cât este convins că preparatele din Hawaii sunt cele mai bune din lume: ”Sunt Zeus în bucătărie!”.

Cum se va descurca el la bancul de lucru, ce verdict va primi din partea juraților, dar și ce alte povești interesante aduce noul sezon al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima între... Sezonul 11 Chefi la cuțite începe în forță! 11 cutii complică la maximum misiunea Chefilor la prima amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x