Antena Căutare

Și jurații rămân fără cuvinte câteodată. Experiența terifiantă trăită de Florin Morariu i-a redus la tăcere pe cei trei chefi!

Nu te întâlnești în fiecare zi cu un salvator de vieți. Florin Morariu este românul al cărui nume a fost rostit de milioane de români și englezi deopotrivă după evenimentele din iunie 2017, în timpul unuia dintre atentatele petrecute în capitala Marii Britanii

Nu te întâlnești în fiecare zi cu un salvator de vieți. Florin Morariu este românul al cărui nume a fost rostit de milioane de români și englezi deopotrivă după evenimentele din iunie 2017, în timpul unuia dintre atentatele petrecute în capitala Marii Britanii.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au descoperit pe românul erou de la Londra și atunci când tânărul din Iași a început să povestească momentele prin care a trecut în cea mai grea noapte a vieții sale, niciunul dintre ei nu a scos niciun cuvânt.

Au ascultat cuminți și emoționați, iar la final, mai puțini exuberanți ca de obicei, i-au acordat votul de încredere pentru a merge mai departe în cel mai tare show culinar din România.

Florin, eroul român de la Londra, în fața unei altfel de „bătălii”. Drumul de la lupta cu teroriștii la „războiul” gustu... S-a râs copios! Floricica Dansatoarea i-a pus capac lui chef Scărlătescu: "Să fie paceeeeeee"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x