Antena Căutare

Tensiuni în bucătăria Chefi la cuţite. Geta nu a vrut să-i dea lui Doru ficat

Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.

Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.

Alex a preferat să se izoleze. Deşi colegii au tot încercat să-l ajute, bariera creată de Alex a fost greu de dărâmat. "Nu gătesc cu negrul la banc", a fost hotărârea lui Alex.

Deşi concurenţii aveau planurile făcute pentru a mai găti carne şi la proba individuală, la auzul cuvântului "organe", toţi au intrat în panică.

"Nu este uşor să găteşti organe. Fiecare se face într-un mod anume şi ia mult timp", este de părere chef Sorin Bontea. Şi continuă: "În momentul în care un bucătar găteşte organe, este ca şi cum ar găti mâncarea lui preferată".

Doru s-a hotărât să facă un ficat de vită, dar a întâmpinat noşte probleme: Geta a luat toată bucata de ficat şi nu a vrut să-i dea. Pentru că era hotărât să nu piardă, Doru "a apăsat pe pedală şi i-a spus că trebuie să-i dea o bucată şi gata."

Echipa gri şi echipa neagră au intrat la duel: "Mi se pare că nu mă iei în serios şi mă deranjează lucrul acesta&qu... O situaţie nouă în emisiune. Doru, Alex şi Daniel au fost la egalitate şi au mai susţinut o probă. Alex şi Daniel au păr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x