Antena Căutare

Vincenzo Aiello, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a trecut printr-o transformare complet neașteptată. Cum arată acum

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezoanele 8 și 9 Chefi la cuțite, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii l-au cunoscut. Tânărul a trecut printr-o schimbare complet neașteptată de când nu a mai apărut pe micile ecrane. Hai să vezi cum arată acum.

Colaj cu Vincenzo Aiello la Chefi la cuțite Galerie
Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezoanele 8 și 9 Chefi la cuțite, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii l-au cunoscut | Antena 1

Vincenzo Aiello, fostul concurent de la Chefi la cuțite, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o transformare total uluitoare. Tânărul este destul de activ pe rețelele sociale, iar urmăritorii săi sunt la curent cu cele mai deosebite momente din viața sa.

De curând, celebrul manager de club a publicat o serie de imagini cu el, însă un detaliu important le-a atras atenția internauților. Se pare că Vincenzo Aiello a trecut printr-o schimbare neașteptată, scăpând de kilogramele nedorite.

Cum arată acum Vincenzo Aiello, fostul concurent de la Chefi la cuțite

Pentru că îi place să interacționeze cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale, Vincenzo Aiello obișnuiește să mai publice poze cu el pe pagina sa oficială de Instagram. Deși este o persoană discretă, tânărul nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali ultimele noutăți.

Citește și: Chefi la cuțite revine cu un sezon unic! Gina Pistol și Irina Fodor prezintă sezonul 10 al show-ului culinar

Recent, fostul concurent de la Chefi la cuțite le-a arătat tuturor cât de mult a slăbit de la ultima sa apariție televizată. Celebru manager de club s-a ambiționat și a reușit să piardă mai multe kilograme, iar drept dovadă stau pozele cu el din mediul online.

De altfel, se poate observa din fotografia de mai sus faptul că Vincenzo Aiello și-a păstrat look-ul de bărbat misterios. Acesta s-a lăsat fotografiat într-un tricou alb și pantaloni scurți, stând cu telefonul în mână chiar în fața unui centru comercial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transformarea este vizibilă și din celelalte poze publicat pe contul de Instagram. Un lucru este cert, schimbare îi priește fostulul concurent din sezoanele 8 și 9 Chefi la cuțite, care se mândrește ori de câte ori are ocazia cu noul look senzațional.

Cine este Vincenzo Aiello, fostul concurent Chefi la cuțite

Vincenzo Aiello a trecut pragul emisiunii Chefi la cuțite în sezonul 8, însă nu a intrat în echipele chefilor. Acesta a revenit în sezonul 9 al show-ului culinar mai pregătit ca niciodată să-i convingă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că locul său este în bucătărie.

Citește și: Chefi la Cuțite sezon 10. Primele imagini din culisele emisiunii de la Antena 1. Cum arată platoul și noul decor

Tânărul a dezvăluit în cadrul emisiunii că s-a născut în Italia, dar locuiește în București de aproximativ 7 ani. Acesta a mai susținut faptul că motivul pentru care se află în România este că rudele lui stau aici.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici. Sunt mai degrabă napoletan decât italian, asta înseamnă uniune, familie, respect, iubire, așa m-a învățat bunica. Să pun preț întâi pe familie și pe ce este al nostru și vine restul după aceea.

Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit el la Chefi la cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu: “Mi-aș dori foarte tare ca iubita mea să vină la Chefi la cuțite”... Chef Florin Dumitrescu: „În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10”. Ce a spus despre Sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x