Cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite: „E sora ta, nu?”

Vicenzo Aiello, fostul concuent de la Chefi la cuțite și-a luat noua iubită, pe Antonia Ștefănescu și a mers acasă, în Italia, la mama lui.

Vicenzo Aiello a publicat o imagine înduioșătoare cu mama lui

Antena 1

Italianul și-a dus iubita în țara lui natală. Pe lângă imaginile publicate pe rețelele sociale cu Vicenzo Aiello și noua lui iubită, fostul concurent de la Chefi la cuțite a publicat și fotografii alături de mama lui.

Vicenzo Aiello este înconjurat de femei superbe, pentru că și noua iubită dar și mama lui sunt extrem de frumoase.

Fotografiile în care fostul concurent de la Chefi la cuțite apare împreună cu mama lui au stârnit aprecierile fanilor care nu au putut să nu observe cât de frumoasă este femeia. „E sora ta, nu?”, a scris un fan în comentarii, referindu-se la faptul că mama lui Enzo arată mai tânără decât este în realitate.

„Te iubesc, mamă”, a scris fostul concurent de la Chefi la cuțite în dreptul fotografiilor în care apare alături de mama sa.

„Ce frumoasă e”, „Superbi”, Ce mamă tânără și frumoasă ai”, „O fotografie cât o mie de cuvinte! Iubirea unei mame pentru fiul său și dragostea lui pentru ea se citesc în gesturi și priviri. Tot binele din lume”, au mai scris fanii în comentarii.

Vicenzo Aiello și Antonia Ștefănescu au o relație

Vicenzo Aiello și Antonia Ștefănescu și-au asumat relația afișându-s eîmpreună. Antonia este fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

În luna noiembrie a anului 2020 Andrei Ștefănescu a anunțat că a divorțat de mama copilului său:

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, a scris Andrei Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Andrei Ștefănescu anunța atunci că va face tot posibilul c ape fiul său să nu-l afecteze această schimbare:

„Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan”, a declarat în luna noiembrie Andrei Ștefănescu.

Recent, Antonia Ștefănescu s-a afișat la brațul lui Enzo, fostul concurent de la CHefi la cuțite. Italianul a făcut parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu în sezonul cu numărul 9 al show-ului culinar și a părăsit competițai după battle-ul 14, când chef Scătlătescu a decis să-l înlocuiască pe Enzo cu Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur car eobținuse cel mai mic punctaj la probele individuale.

Ultimele știri