Antena Căutare

"Vrem să simțim și noi emoțiile pe care le-a trăit mama!" Copiii unei semifinaliste din sezonul 3 i-au impresionat pe chefi!

Ultimii bucătari înscriși în cursa sezonului de poveste Chefi la cuțite se vor lupta pentru un pașaport de trecere către etapa următoare, căci chefii sunt la un pas să-și aleagă concurenții pentru echipele cu care vor pleca la luptă.

Ultimii bucătari înscriși în cursa sezonului de poveste Chefi la cuțite se vor lupta pentru un pașaport de trecere către etapa următoare, căci chefii sunt la un pas să-și aleagă concurenții pentru echipele cu care vor pleca la luptă.

Copiii Ninei, concurenta lui Chef Dumitrescu din sezonul al treilea, au poposit în la "Chefi la cuțite", însă fără știrea mamei, căci vor să le facă o surpriză.

Gabriela și Bogdan sunt frați, se ceartă destul de des, dar se și înțeleg, mai ales în bucătărie. Au gătit lup de mare cu piure de cartofi dulci și sunt nerăbdători să afle părerile juraților.

"Ar fi o adevărată reușită să primim cuțitul, am trăi și noi emoțiile pe care le-a trăit mama", spune fiul Ninei.

Și ce să vezi? Echipa e echipă, însă preferințele în materie de chefi sunt diferite. Dar ce părere au jurații?

Auzi, măi, chefule Scărlățeanu? După ce l-a botezat pe Cătălin, tanti Ana i-a mărturisit iubirea: "V-aș îmbrățișa, ... Parcă-i știm de undeva! Matinalii Observatorului și-au etalat talentele culinare: Olivia Păunescu și Valentin Butnaru au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x