Gazda Perfectă. Episod 4. Mihaela Răducanu, a patra gazdă a săptămânii, are planuri ambițioase! Concurenta are, de departe, cel mai sofisticat meniu de până acum!
Pentru Mihaela Răducanu, a patra gazdă a săptămânii, „Gazda Perfectă este cea care știe să-și facă musafirii mulțumiți și știe să pună bucate gustoase pe masă.”
Dacă tot am vorbit de bucate, să vedem cu ce va încerca să își încânte invitații! Mihaela va avea un aperitv cu două platouri: unul cald, cu chifteluțe, ficăței, creier și cașcaval pane, și unul rece, cu ciuperci cu anșoa, roșii umplute cu vinete, ardei umpluți cu brânză și ouă umplute cu măsline. La felul principal va avea un rasol de șalău, iar ca desert...cremă de zahăr ars cu frigărui de fructe!
„La nivel de gazdă, eu o văd pe Mihaela ca pe o doamnă din societatea burgheză din secolul trecut, care sigur va construi diverse farafastâcuri culinare care să ne facă să ne simțim apreciați”, a intuit Ana Casapu.