Antena Căutare

„Meniul de regim” n-a fost câștigător! Ce note i-au dat concurenții gazdei acestei ediții: „O iubim pe Anca, dar...”

Anca Mihăilescu a spart gheața în această săptămână la „Gazda Perfectă”. Concurenta a vrut să-și impresioneze invitații cu un meniu light, dar care nu a fost deloc pe placul celorlalți. Ce note a primit Anca de la Florin Vasilescu, Ioana Popescu, Diana Constantin și Cristian Paşcălău?

Anca Mihăilescu a spart gheața în această săptămână la „Gazda Perfectă”. Concurenta a vrut să-și impresioneze invitații cu un meniu light, dar care nu a fost deloc pe placul celorlalți. Ce note a primit Anca de la Florin Vasilescu, Ioana Popescu, Diana Constantin și Cristian Paşcălău?

Prima zi este întotdeauna cea mai dificilă. În această săptămână, gheața a fost spartă de Anca Mihăilescu, al cărei meniu „de regim”, nu a fost deloc pe gustul invitaților.

„Mi-a plăcut atmosfera, apreciez că Anca s-a străduit să ne prepare ceva...chiar și-a dat interesul s fie o gazdă serviabilă, dar nu mi-a plăcut meniul de regim”, a spus Florin Vasilescu, înainte de a-i acorda nota.

Ce note a primit Anca Mihăilescu de la cei patru concurenți și ce șanse are să câștige titlul „Gazda Perfectă”, puteți afla din materialul video de mai sus.

Din vârful buzelor operate, Diana şi Ioana îşi aruncă replici usturătoare: „Ce-ai pățit, ți-a migrat acidul?”... Gazda Perfectă. Drama neștiută a Dianei Constantin de la Insula Iubirii: ”Tot timpul l-am căutat pe tata în bărbatul de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x