Antena Căutare

Prietenia dintre o pisică şi un iepure care îţi va topi inima! Se înțeleg din priviri!

Nu par aliaţi naturali, dar o pisică şi un iepure sunt prieteni de nedespărţit, iar toţi cei care îi văd sunt impresionaţi de cât de adorabili sunt împreună. Iepure Wallace pare a fi lipit de motanul Gus, după ce cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt luni.

Proprietarul celor doi, Holly LeBlanc, din Connecticut, l-a adoptat pe Gus în urmă cu 11 ani, când motanul avea doar patru luni. Wallace a venit în casă în martie 2015, când avea trei luni. Perechea s-a înţeles din prima şi acum Gus şi Wallace sunt cei mai buni prieteni. Ei nu merg nicăieri unul fără altul şi dorm mereu împreună.

Holly, care e învăţătoare la grădiniţă, a decis că Wallace şi Gus sunt prea adorabili şi le-a făcut un cont pe un site de socializare, unde sute de mii de oameni le urmăresc aventurile zilnice.

Drăgălașul de el! El este PuiPui, iepurașul cu stil, pe care îl vei vrea acasă! FOTO... Și se sfâșie inima de durere! Povestea lui Hachiko de Dolj, câinele care de cinci ani își așteaptă stăpânul mort să se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x