Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 12. Piure de conopidă cu legume sotate à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 2, episod 12. Piure de conopidă cu legume sotate à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare Galerie
Hello Chef, sezon 2, episod 12. Invitată specială: „Rux & Opulență” | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 12-a ediție din 14 noiembrie 2021, Chef Roxana Blenche a avut-o alături de ea pe comedianta Roxana Erdei sau Ruxi, A.K.A. Rux și Opulență, care a venit extrem de gătită ca să gătească, cu mult „aur” pe ea.

„Ești pregătită să gătim?”, a întrebat-o Blenche.

Citește și: Conopidă cu sfeclă roșie pentru iarnă, murată în saramură

„Păi și ce fac cu inelele, că mi le murdăresc”, i-a spus Ruxi.

„Îți dau mănuși!”.

Citește și: Steak de conopidă la cuptor. Friptură de conopidă cu gust deosebit

Ruxi A.K.A. Rux și Opulență, invitată specială în episodul 12, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitatul ei special, în ediția a 12-a din 14 noiembrie 2021, a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Citește și: Conopidă gratinată. Rețetă simplă și rapidă de gustare delicioasă

În acest episod, la prepararea acestui main course vegetarian, Ruxi nu a avut voie să spună cuvântul „conopidă”, iar Roxanei Blenche i s-a „interzis” să pronunțe cuvântul „unt”. Scorul a început, desigur, de la 0 - 0.

Rețeta de piure de conopidă cu legume sotate à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Pentru acest preparat, la început, Ruxi a curățat un păstârnac, iar Chef Roxana Blenche a curățat doi morcovi. Tot ea a tăiat conopida și a pus-o la fiert, într-o tigaie. Într-o altă tigaie, sunt sotate legumele tăiate, morcovii și păstârnacul, în puțin ulei.

„Punem rădăcinoasele prima dată după care adăugăm ceapa roșie și sparanghelul”, a spus Chef Roxana Blenche.

Citește și: Supă de conopidă și varză de Bruxelles. O combinație gustoasă și sănătoasă

Iuliana Dabija a venit cu informațiile utile: „Conopida este foarte bună pentru sistemul endocrin. Partea interesantă e că se digeră foarte ușor, mai ales dacă e în stare crudă. De multe ori, când e în stare crudă, și asimilăm foarte repede. E mult mai ușor pentru corp”.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Între timp, Ruxi a spus că este mare fană a bărbaților blonzi cu ochii albaștri, dar și care ar fi bărbatul ideal pentru ea.

„Nu cer multe! Să fie orfan, foarte înalt, ideal - blond cu ochii albaștri, dar ar putea fi și non-blond cu ochii albaștri și alte culori. Să fie foarte amuzant, să ascultăm aceeași muzică, nu pot să accept bărbat care nu ascultă aceeași muzică pe care o ascult și eu, și să aibă caracter. Când zic caracter, să fie bărbat”.

Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, a mărturisit că și-a găsit bărbatul ideal, în Baia Mare. „E înalt, e brunet, are barbă, ne înțelegem foarte bine, mă ajută în casă, ne ajutăm unul pe altul. Dacă eu gătesc, el spală vasele, dacă el gătește, eu spăl vasele”.

Peste conopida fiartă, a fost pus unt si totul a fost pus într-un blender.

Platingul arată excepțional, ca de fiecare dată, și este ușor de realizat.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x