Antena Căutare

Hello Chef sezon 9, 3 mai 2025. Rețeta Roxanei Blenche pentru gulaș de vită ardelenesc. Ce verdict a dat Marian Godină

În episodul 11 al sezonului 9 Hello Chef, din 3 mai 2025, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Marian Godină patru rețete. Este vorba despre vânătă imperială, gulaș de vită ardelenesc, supă tom yum și tartă de piersici.

Ediția 11 din Hello Chef, sezonul 9, a adus în atenția telespectatorilor noi rețete savuroase, iar de data aceasta cel care a lansat noi provocări pentru pentru chef Roxana Blenche și pentru chef Samuel Le Torriellec a fost chiar Marian Godină.

El și-a dorit să mănânce supă tom yum și gulaș de vită ardelenesc, însă pentru un meniu complet, chefii s-au gândit să le mai pregătească încă două preparate delicioase: vânătă imperială și tartă de piersici.

Citește și: Hello Chef sezon 9, 26 aprilie 2025. Rețeta Roxanei Blenche pentru Clătita Fantasy. Ce a ales Daniela Condurache

Hello Chef sezon 9, 3 mai 2025. Rețeta Roxanei Blenche pentru gulaș de vită ardelenesc

Chef Roxana Blenche și chef Samuel au tras la sorți și și-au împărțit preparatele în felul următor: ea a ales să gătească gulaș de vită ardelenesc, în timp ce el a ales supă tom yum.

După ce au apărut și plicurile cu provocările Kaufland, Roxana Blenche a decis să completeze meniul de astăzi cu o salată de vinete turcești, iar chef Samuel s-a gândit la un desert care să îl cucerească pe invitatul ediției: tartă de piersici.

Iată cum a preparat Roxana Blenche gulașul de vită ardelenesc!

Ingrediente gulaș de vită ardelenesc

  • pulpă de vită 1 kg
  • spate de vită 1 kg
  • morcovi 5 buc K
  • făină 200 g
  • păstârnac 4 buc
  • rădăcină de pătrunjel 4 buc
  • ulei de floarea soarelui 100 ml
  • ceapă 4 buc K
  • țelină 1 buc
  • pătrunjel 1 leg
  • pastă de gulaș 1 buc
  • ardei gras roșu 2 buc
  • pastă de tomate 1 buc
  • ouă 4 buc
  • boia dulce 10 g
  • boia afumată 10 g
  • chimen 10 g
  • usturoi 10 g
  • cartofi 500 g
  • sare
  • piper

Mod de preparare gulaș de vită ardelenesc

Primul pas este de a tăia ceapa și rădăcinoasele grosier, iar carnea sub formă de cuburi mari. Carnea se presară cu sare și piper, se pune la prăjit în ulei de floarea soarelui și apoi se adaugă legumele, condimentele și se lasă să fiarbă, amestecând din când în când.

Se adaugă și o linguriță de pastă de tomate, pudră sau semințe de chimen, past de gulaș iute și se amestecă bine. Se pune și apă și se lasă la fiert.

Între timp se pregătește compoziția de găluști. Se bat ouăle cu apă, făină și sare până când se obține o textură moale și lichidă.

Ulterior se taie și cartofii cuburi și se adaugă la gulaș amestecând ușor. Se pun și găluștile pe foc și când sunt gata se pun în gulaș alături de verdeață la final.

Poftă bună!

Citește și: Hello Chef sezon 9, 19 aprilie 2025. Rețeta Roxanei Blenche pentru cornulețe cu magiun. Ce verdict a dat Nicolai Tand

Marian Godină a fost cucerit de absolut toate gusturile, însă cele două preparate câștigătoare au fost supa tom yum și vânăta imperială, motiv pentru care scorul sezonului 9 este 8 - 10 pentru Roxana Blenche.

Iată și momentul verdictului!

Episodul integral este disponibil în AntenaPLAY!

Emisiunea Hello Chef sezonul 9 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:30, pe Antena 1

Cel de-al nouălea sezon al cooking show-ului continuă să împletească armonios mâncarea tradiţională cu bucătăria internaţională, rămânând o sursă constantă de inspirație culinară pentru telespectatori. În noul sezon, chef Roxana şi Chef Samuel vor fi provocaţi de fiecare vedetă care le va fi alături în platoul Hello Chef să gătească o farfurie tradiţională şi una internaţională, ambele cu impact cu emotional pentru invitaţi, şi totodată, reinterpretate în stil fine dining de către cei doi chefi.

„Noul sezon Hello Chef e super fain, efervescent, vine şi cu noua mea schimbare de look. Părerea mea este că e cel mai fain sezon, ne-am închegat extraordinar, ca şi echipă, eu şi Sam, reţetele sunt super faine, atât tradiţionale, care sunt, de fapt, amintirile din copilărie ale invitaţilor, cât şi din străinătate, ce le-a plăcut foarte mult lor din zonele în care au călătorit. Ca de fiecare dată, şi în acest sezon am avut invitaţi deosebiţi, pe care abia aşteptăm să îi aducem în casele dumneavoastră, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30!”, dezvăluie chef Roxana Blenche.

La rândul lui, chef Samuel le Torriellec spune: „Pentru mine, noul sezon va fi wow! Eu şi Roxana avem o conexiune foarte specială, ne completăm foarte bine. Facem atât reţete uşor de încercat acasă, cât şi unele mai dificile, dar foarte bune ca sursă de inspiraţie. Ne-am distrat de minune la filmări, facem o echipă grozavă şi sperăm să aducem această bunădispoziţie şi în casele celor care ne urmăresc!”.

Şi în acest sezon, cei doi chefi vor împărtăşi experienţele lor gastronomice, dar şi personale, vor dezvălui momente importante din carierele lor şi vor explica semnificaţia culturală şi povestea din spatele fiecărui preparat. Tehnicile de gătit şi sfaturile esenţiale în bucătărie nu vor lipsi nici de această dată din sezonul care îi va avea ca invitaţi pe Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ramona Olaru, Marian Godină, Vlad Craioveanu, Giulia şi Vlad Huidu, Anca şi DOC, Bella Santiago şi Nicu Grigore şi mulţi alţii.

Citește și: Hello Chef sezon 9, 12 aprilie 2025. Rețeta Roxanei Blenche pentru piftie de știucă cu icre de morun. Ce a votat Bogdan Simion

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Comentarii


Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x