Antena Căutare

Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei

Să îi cucerești pe cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” e lucru mare. Rețeta cu care Maria Crap a reușit săptămâna aceasta să smulga laude din partea celor trei este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă.

Ingrediente

  • 300 g ficat de pui
  • 100 g de unt
  • 2 ouă întregi +1 gălbenuș
  • 10 cl de smântână de gătit
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • sare, piper
  • 1 linguriță de cafea de 5 spices
  • Pentru sos:
  • 250 g de roșii în bulion
  • 1 ceapă mică
  • 1 cățel de usturoi
  • 10 cl ulei de măsline
  • busuioc proaspăt
  • sare, piper

Mod de preparare

Să îi cucerești pe cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” e lucru mare. Rețeta cu care Maria Crap a reușit săptămâna aceasta să smulga laude din partea celor trei este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă.

Articolul continuă după reclamă

Concurenta, care a pregătit un parfait de ficat de pui, a fost copleșită de aprecierile juraților, care au felicitat-o pentru idee, pentru gustul deosebit și pentru faptul că, deși nu a lucrat cu ingrediente de lux pentru că echipa ei pierduse proba precedentă, s-a prezentat la jurizare cu un fel de top.

„Dacă dublai cantitatea de unt, era perfect”, a sfătuit-o chef Scărlătescu, foarte încântat de gust.

Parfait de ficat de pui cu sos de roșii

Curățați usturoiul și ceapa și căliți-le în 50 de g de unt, fără a le colora, adăugați ficatul de pui și căliți împreună. Apoi se mixează totul împreună cu restul de unt, ouăle și smântâna, sare, piper și 5 spices.

Mixați totul 2 minute, apoi treceți compoziția prin sită. Pregătiți 4 forme de ceramică pe care le ungeți cu unt (pentru a nu se lipi), vărsați compoziția și băgați-o la cuptor pentru 35 de minute la 180° (în funcție de cuptor), acoperiți cu hârtie de aluminiu și fierbeți la bain marie.

Verificați mereu, preparatul este perfect când temperatura interioară este de 70°-75°. Păstrați la cald pentru un starter cald sau băgați la frigider pentru un starter rece. Pentru sosul de roșii: căliți ceapa, usturoiul și roșiile tăiate în cuburi cât mai mici în ulei de măsline, condimentați după gust, iar la sfârșit adăugați busuiocul tocat foarte mărunt.

Adriana Ivan prepară un desert cu măr, nucă și migdale... Simplu și RAPID! Prepară aluatul de pizza PERFECT din numai 2 INGREDIENTE!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

NBA Exclusiv Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x