Antena Căutare

Mmmm, delicios! Flori Dincă ne propune "Frigărui de dovleac copt cu miere, nuci şi crème anglaise"

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • miere 100 ml
  • nuci 200-300 g
  • scorţişoară
  • vanilie
  • 1 căniţă de frişcă dulce nebătută
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • zahăr vanilat
  • 2 linguri de zahăr
  • beţe de frigărui

Mod de preparare

Dovleacul se curăţă de coajă, se taie cuburi şi se pune pe beţele de frigărui, apoi se coace. Când e gata şi s-a racit, se dă prin miere şi nucă prăjită şi măcinată. Pentru cremă: încălziţi frişca fără a o fierbe (la 85 de grade Celsius), adăugaţi vanilia şi gălbenuşurile amestecate foarte bine în prealabil cu zahărul. Tineţi pe foc fără a fierbe şi amestecaţi continuu între 5 şi 10 minute până devine mai gros sosul (tot la aproximativ 85 de grade Celsius). Se formează o compoziţie cremoasă, ca o budincă de vanilie subţire. Frigăruile se servesc împreună cu crema.

Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea... Denis Carculea te învață să faci Biban de mari și cremă chorizo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x