- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- Carne tocată ( 70% carne de vită , 30% carne de oaie , nu foarte slabă, să vezi și puțină grăsime prin ea)
- ulei de masline
- usturoi
- ardei iute
- foarte mult pătrunjel
- pâine
- sare și piper zdrobit.
Mod de preparare
Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă inedită, arătând cum se prepară un alt fel de kebab.
Dacă cumva amestecul este foarte fad adaugi apa minerală carbogazoasă (adică cu bule), pătrunjelul doar frunzele. Toată nebunia asta de gusturi se amestecă foarte bine.
Toată compoziția trebuie să stea în frigider peste noapte (acoperită cu folie de plastic). Recomandat este să dați cărnii o formă de chiftea.