Antena Căutare

Arahide pentru fete și distracție pe tiroliană pentru echipa băieților!

Fetele sunt supuse unei pedepse dure, curățând arahidele dure, în timp ce băieții se distrează de minune legați cu frânghii.

Fetele sunt supuse unei pedepse dure, curățând arahidele dure, în timp ce băieții se distrează de minune legați cu frânghii.

În timp ce Andreea și Denis încearcă să mai înmoaie coaja care le dă dureri în buricele degetelor, celelalte fete, conservatoare, preferă să rezolve situația în stil clasic.

Băieții nu au grija bucătăriei, reușind să se distreze la tiroliană, deși nici aici nu este chiar atât de ușor. Relaxarea maximă a venit o dată cu baia în piscină.

DEGUSTARE pe NEVĂZUTE! O nouă probă surpriză, pentru distracția juraților!... Cele mai bune sfaturi vin de la profesioniști! Chef Scărlătescu, la șuetă cu echipa băieților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x