Antena Căutare

De la agonie la extaz! Farfurii la gunoi, greșeli de neiertat și lacrimi! Jurizarea are toate ingredientele! Uite cine câștigă de data aceasta!

Jurizarea începe cu o decizie pentru echipa roșie. Una dintre fete nu va participa, pentru a păstra egalitatea cu numărul de concurenți din echipa albastră.

Jurizarea începe cu o decizie pentru echipa roșie. Una dintre fete nu va participa, pentru a păstra egalitatea cu numărul de concurenți din echipa albastră.

Cei trei chefi încep să guste și să observe preparatele obținute. Se pare că unele mâncăruri au fost atât de prost realizate, încât chefii nici nu s-au încumetat să guste, preferând să arunce farfuriile direct la gunoi.

„Fursecul e crud, dragă!” a spus chef Florin Dumitrescu dezamăgit. Farfuriile zboară la gunoi, una după alta, spre disperarea concurenților.

Ciprian chiar dă în lacrimi de fericire atunci când chefii îi laudă preparatul, iar colegii îl aplaudă.

Se pare că greșeala făcută de Tudor iese la iveală și toată lumea află cum acesta a șters cuțitul de marginea coșului de gunoi, continuând apoi să taie carnea.

Chef Sorin Bontea simte că ia foc atunci când unul dintre preparate se dovedește a fi extrem de iute.

„Farfuria ta, Michael, are un singur defect: e prea puțină mâncare” a apreciat chef Scărlătescu.

De data aceasta, cei trei chefi decid că echipa albastră câștigă. Băieții se vor răsfăța la karting, iar fetele vor curăța bucătăriile și vor face pregătirile necesare pentru service-ul de diseară.

Proba începe și concurenții parcă se pierd cu firea! Unii fac chiar gesturi de neiertat în bucătărie!... Băieții se distrează de minune la karting! Uite ce a făcut chef Sorin Bontea! I-a uimit pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x