Antena Căutare

Detalii delicioase! D’Artagnan:''Sexy mi se pare femeia cu buze de ciocolată''

Alex Petricean (D'Artagnan) este sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.

Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei. Alex Petricean (D'Artagnan) este sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.

Alex Petricean asteapta cu nerabadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1. Fost spadasin in lotul national al Romaniei, Alex si-a atras repede porecla D’Artagnan, Chef Catalin Scarlatescu fiind cel care i-a spus astfel! Uite la ce viseaza omul din spatele bucatariei!


1. Ce pasiuni ai?
Pasiunile mele sunt scrima, jogging-ul si o serie mai detaliata de sporturi pe care le practic de fiecare data cand am ocazia. Sunt polivalent in domeniul sportiv. Imi place sa calatoresc si sa analizez diferentele culturale si, bineinteles, pe cele gastronomice. Imi plac muzica si teatrul, asa ca merg la spectacole cat de des pot. Cert este ca nu ma plictisesc niciodata.

2.Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Sper ca pana ce implinesc cei 30 de ani sa imi deschid propriul restaurant, oglinda gandurilor, sufletului si mentalitatii mele despre mancare. Si apoi mai departe gandul de a merge spre performanta Michelin.

3. Ce ti se pare sexy?
Sexy mi se pare femeia cu buze de ciocolata, cu sufletul precum un sufleu crescut perfect si cu mintea clara precum o carte de bucate frantuzeasca.

4. La ce visezi?
Sunt un visator si pentru asta incerc din rasputeri sa raman cat mai ancorat in realitate. In mare, visez la performanta gastronomica si la familie.

Cum a învățat să gătească un fost spadasin, absolvent de ASE, cu masterat la Bruxelles... Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x