Antena Căutare

Două uși, o singură ieșire din IAD! Concurentul care câștigă competiția este...!

Încă de la începutul sezonului doi, competiția bucătarilor se anunța una extrem de tăioasă, fiecare concurent fiind conștient că a ajuns în iad. Dintre toți cei care au călcat pragul bucătăriei Hell's Kitchen, Maria și Michael au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei buni

Încă de la începutul sezonului doi, competiția bucătarilor se anunța una extrem de tăioasă, fiecare concurent fiind conștient că a ajuns în iad. Dintre toți cei care au călcat pragul bucătăriei Hell's Kitchen, Maria și Michael au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei buni.

Cu bune, cu rele, aceștia au reușit să facă față cu brio tensiunilor, să învețe ceva nou la fiecare ediție și să se perfecționeze. Ajunși la finalul sezonului, doar unul dintre ei poate primi titlul de Chef, bucurându-se de premiul de 50.000 de euro, în timp ce acela care se clasează pe locul doi să primească șansa de a studia în Franța.

Emoțiile celor doi concurenți sunt fără margini și la fel de dificilă a fost și decizia juriului. Votat cu două voturi contra unuia, cel care se poate bucura că este câștigătorul celei de-a doua ediții Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor este MICHAEL PASCALE.

Acesta își poate împlini visul de a se întoarce în România și a avea propriul restaurant: "Eu în bucătărie, iubita mea pe sală și copilul la deserturi." Sperăm ca reputația dobândită și pasiunea pentru bucătărie să fie primii pași din viața de Chef bucătar.

Moment SURPRIZĂ în restaurantul Hell's Kitchen: Un concurent recurge la un gest INEDIT!... INTERVIU CÂȘTIGĂTOR: ”Premiul cel mare mă va ajuta să-mi deschid propriul restaurant!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x