Antena Căutare

Eșecul service-ului duce la NOMINALIZĂRI pentru eliminare din competiție! Urmează JURIZAREA!

Dezamăgiți de prestația de până acum a concurenților, cei trei Chefi le-au cerut celor două echipe să aleagă câte doi nominalizați pentru eliminare

Dezamăgiți de prestația de până acum a concurenților, cei trei Chefi le-au cerut celor două echipe să aleagă câte doi nominalizați pentru eliminare.

Jocul devine dur și lipsit de politețe. Unii băieți îi critică pe Augustin și Cătălin, în timp ce fetele vor să scape de Kinga și de Valentina.

Echipa albastră a reușit să bată palma fair-play, în timp ce fetele încă își poartă ranchiună.

Ajunși în fața Chefilor, concurenții încep să spună nominalizările. Echipa roșie, prin vocea lui Angi, le nominalizează pe Valentina și Kinga. Motivele lui Angi sunt neimplicarea în echipă a Valentinei, iar în ceea ce o privește pe Kinga, Angi nu știe ce să răspundă, dând dovadă că nici ea nu prea are de a face cu echipa.

Băieții îl consideră demn de eliminare pe Radu "pentru că din mâna lui nu a ieșit niciun preparat", iar Augustin a dat-o în bară cu risotto eșuat de nenumărate ori.

Chefii au de luat o decizie grea. Kinga și Valentina, Augustin și Radu simt presiunea competiției pe umerii lor. Kinga și Augustin sunt cei care reușesc să intre înapoi în rând.

Radu este cel care trebuie să predea jacheta.

Cu fruntea sus, Radu părăsește competiția Hell's Kitchen! "Cea mai tare expriență! Cu siguranță aș reveni!"

Chef Dumitrescu ia o decizie drastică! Restaurantul Hell's Kitchen SE ÎNCHIDE în timpul service-ului!... DEGUSTARE pe NEVĂZUTE! O nouă probă surpriză, pentru distracția juraților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x