Antena Căutare

Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”

Cel de-al doilea service la ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost coordonat de chef Scărlătescu, iar cele două echipe au trecut încă o dată prin focuri

Este clar că viața de bucătar nu este una deloc ușoară. Iar lucrul acesta s-a văzut și marți seară la ”Hells Kitchen”. Cele două echipe au fost atât de tensionate, încât nu au reușit să se mobilizeze și să ducă la bun sfârșit service-ul pentru cuplurile de îndrăgostiți sosite la masă. În plus, au apărut și primele conflicte între concurenți, care au avut de îndurat exigența lui chef Scărlătescu. Fetele și băieții s-au certat constant și nu și-au asumat vina pentru preparatele nereușite, în timp ce musafirii nu au primit nimic de mâncare. Service-ul s-a încheiat astfel rapid, chef Scărlătescu le-a cerut iertare invitaților și le-a promis un desert din partea casei, cele două echipe fiind trimise în cameră pentru a stabili nominalizările.

Service-ul a fost unul greoi, deși cele două echipe au avut parte înainte de acesta de o deplasare la munte, la Doftana. Câștigători la puncte, cu 3 la 2, în urma probei de montare a farfuriilor legați la ochi, băieții au primit ca recompensă o excursie la munte. Fetele însă nu au rămas acasă, ci au mers și ele la munte, unde au primit sarcina de a găti în aer liber, la ceaun și proțap. Doamnele nu au resimțit-o însă ca pe o pedeapsă, ci, din contră, ca pe un motiv de distracție. Răsfățații zilei au avut parte de discuții interesante și au primit sfaturi de la cei trei chefi, în timp ce fetele i-au impresionat pe băieți cu mâncarea pregătită.

Provocarea serii a venit tot din partea chef-ilor. Ediția de marți s-a deschis cu o probă neaşteptată: concurenţii au fost nevoiţi să monteze diferitele farfurii, legaţi la ochi. Lucrurile nu au fost deloc simple, mai ales că preparatele pe care le-au avut de gătit au fost cu tematică dată: mâncare afrodiziacă. Bucătarii au lucrat în echipe de câte doi, iar concurentul legat la ochi a putut să se bazeze doar pe indicaţiile colegului sau pe propria imaginaţie.

Echipa roșie sau cea albastră? Un concurent a fost eliminat din competiție... O poveste de dragoste cu aromă de bistro! Michael Pascal, un bucătar cu o istorie impresionantă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x