Antena Căutare

Moment SURPRIZĂ în restaurantul Hell's Kitchen: Un concurent recurge la un gest INEDIT!

O seară specială necesită și momente asemenea, fapt pentru care Raul s-a gândit să aducă bucuria pe chipul iubitei sale. Concurentul o lasă mută de uimire după ce se așează în genunchi pentru a o cere în căsătorie

O seară specială necesită și momente asemenea, fapt pentru care Raul s-a gândit să aducă bucuria pe chipul iubitei sale. Concurentul o lasă mută de uimire după ce se așează în genunchi pentru a o cere în căsătorie.

Cu service-ul terminat, Raul se îndreptă cu un buchet de flori către masa iubitei sale, pe degetul căreia așează un inel de logodnă. "Vrei să fii soția mea?"

Răspunsul nu putea fi altul decât unul pozitiv!

Problemele nu i-au ocolit nici în FINALĂ! Cei doi finaliști trebuie să schimbe meniul în timpul service-ului!... Două uși, o singură ieșire din IAD! Concurentul care câștigă competiția este...!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x