Antena Căutare

Ocolul pământului în 60 de minute! Uite ce probă primesc concurenții de data aceasta!

Trezirea se dă în stil chinezesc în casa de la Iadul bucătarilor. Un dragon a invadat dormitoarele concurenților, în ritm de gong.

Trezirea se dă în stil chinezesc în casa de la Iadul bucătarilor. Un dragon a invadat dormitoarele concurenților, în ritm de gong.

Cei trei chefi propun o provocare ieșită din comun. De data aceasta concurenții trebuie să gătească ceva cu specific italian, franțuzesc, arăbesc, spaniol, chinezesc, mexican, indian și nu în ultimul rând, românesc.

Fiecare echipă gustă dintr-un bol, urmând a recunoaște ingredientele. Câștigătorii vor obține un avantaj pentru proba următoare, ce se anunță a fi una grea.

De data aceasta, echipa albastră câștigă. Avantajul este simplu: fiecare concurent va alege o bucătărie cu specific atât pentru el, cât și pentru una dintre colegele sale.

Dragostea plutește în aer! Tudor și Iana, un cuplu în Iadul bucătarilor?... Proba începe și concurenții parcă se pierd cu firea! Unii fac chiar gesturi de neiertat în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x