Antena Căutare

Pe 22 noiembrie “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajunge la Cluj!

În căutarea celor mai talentați, curajoși și dăruiți bucătari, echipa “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajunge week-endul acesta la Cluj.

În căutarea celor mai talentați, curajoși și dăruiți bucătari, echipa “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajunge week-endul acesta la Cluj.

După ce Moldova a arătat ce știe în bucătărie, pe 22 noiembrie vine rândul ardelenilor să își încerce norocul la preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1.

Astfel, sâmbăta aceasta, începând cu ora 10.00, toți cei care vor să se înscrie sunt așteptați la Hotel Agape (Str. Iuliu Maniu, nr. 6) cu cel mai bun preparat culinar al lor. Șansa de a intra în cel mai picant reality-show și de a-și schimba astfel viața este cu un pas mai aproape.

Cei care nu pot ajunge la preselecții se pot înscrie în continuare și pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021.20.30.342.

Gordon Ramsay ne vinde ponturi din bucătărie: Cum să tai ceapa în mod corect!... Chef Bontea și chef Dumitrescu au decorat dulciuri împreună cu copiii de la SOS Satele Copiilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x