În week-endul ce tocmai a trecut ardelenii au dat tonul în gastronomie la preselecțiile “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Clujul a trimis bucătari extrem de talentați la preselecțiile care au avut loc la Hotel Agape, care a devenit locul unei adevărate întreceri a farfuriilor și a talentelor culinare.
Cei mai mulți care și-au încercat norocul pentru obținerea unui loc în cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1 au fost tineri pasionați de gătit, unii dintre ei bucătari, alții studenți sau antreprenori, dar toți dornici să intre în câmpul de luptă numit “Iadul Bucătarilor”.
Unii dintre cei sosiți la Cluj au venit tocmai din Franța sau Italia pentru a se înscrie, alții au concurat împortiva propriilor rude: așa se face că la preselecțiile de la Cluj au participat un bucătar și soția sa, dar și o mamă și fiul ei.
Sâmbăta aceasta, pe 29 noiembrie, “Hell’s Kitchen” ajunge la Timișoara, la Hotel Continental. Începând cu ora 10.00, aspiranții la un loc în “Iadul Bucătarilor” sunt așteptați cu preparatul lor semnătură. Înscrierile se pot face în continuare pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021.20.30.342.