Căutare Live

S-a dat START emoțiilor! Ultimul service din FINALĂ aduce presiunea pe umerii celor două echipe! Iată ce TACTICĂ folosesc finaliștii!

Cu meniurile învățate și extrem de motivați, foștii concurenți și finaliștii se îndreaptă spre bucătăria Hell's Kitchen pentru a realiza mezamplasul

Cu meniurile învățate și extrem de motivați, foștii concurenți și finaliștii se îndreaptă spre bucătăria Hell's Kitchen pentru a realiza mezamplasul.

Maria a ales un meniu mai complicat puțin, dar demn de Iadul bucătarilor, în timp ce Michael a optat pentru ceva mai simplu dar savuros și elegant.

Înainte de a deschide pentru ultima dată ușile restaurantului, cei doi finaliști își îndrumă colegii de echipă pentru ca totul să iasă perfect. Aceștia stabilesc stațiile, în mod strategic alegând să se bazeze pe fiecare dintre cei șapte membrii ai echipei.

Virgil deschide restaurantul, primind cu bucurie familiile concurenților și o mulțime de oaspeți de seamă care abia așteaptă să se delecteze cu preparate de top.

MAREA FINALĂ îngroapă securea războiului! Concurenții care au creat HAOS își cer acum iertare!... Problemele nu i-au ocolit nici în FINALĂ! Cei doi finaliști trebuie să schimbe meniul în timpul service-ului!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri