Antena Căutare

Secrete de pe noptiera unui CHEF! Ce articole sunt nelipsite de lângă patul lui Chef Florin Dumitrescu!

Primul lucru care ne trece prin minte atunci când ne gândim la noptiera unui Chef este o carte de bucate, doldora de rețete care mai de care

Primul lucru care ne trece prin minte atunci când ne gândim la noptiera unui Chef este o carte de bucate, doldora de rețete care mai de care. Florin Dumitrescu ne-a întrecut însă așteptările și ne demonstrează că este un bărbat stilat și care știe să se îngrijească pentru a arăta mereu bine.

Juratul Hell's Kitchen se pregătește în același timp de debutul noului sezon Iadul bucătarilor, din 9 martie.

Vă prezint noptiera mea! Escoffier, ceasul meu preferat, parfumul și o cremă Vichy Homme! M-am lăsat greu convins că am nevoie de o cremă (după ani buni de încercări din partea soției), dar după machiajul de televiziune zilnic, umezeala și căldura din bucătărie, recomandarea a fost clară. Știți cum m-a convins? "Haide, o să îți placă, e o cremă specială pentru bărboși! O să îți facă pielea și barba catifelată pentru pupicurile mele și ale Avei". Ce mai pot să comentez?

Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.

WOW! Un bucătar reușește să transforme un SIMPLU morcov în ceva FABULOS!... Romantism și bucătăreală! Așa a petrecut Chef Cătălin Scărlătescu ziua de Dragobete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x