Antena Căutare

Tavi Oprea a pornit în viață de jos! Concurentul a reușit să ajungă, la numai 25 de ani, chef de partie la Londra!

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie. De-a lungul anilor, a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar. Tavi a muncit mult în străinătate, începând cu Italia și continuând cu Portugalia, acolo unde a și început să învețe bucătărie, Dubai și Marea Britanie.

“Pasiunea mea pentru bucătărie a început la un hotel de 4 stele din Lisabona. M-am angajat la spălat vase. Am rămas impresionat de cum se lucra, mai ales de bucătarii de acolo, cum se învârteau în bucătărie. Spălam repede vasele și mă duceam de câte ori terminam să urmăresc bucătarii. Chef-ul m-a observat, m-a chemat în cabinet, am purtat o discuție cu el legată de ce vreau să fac în viață și mi-a propus să merg la o școală, să încep niște cursuri de bucătărie din Lisabona. Am îmbrățișat cu bucurie oportunitatea care mi s-a oferit, cu promisiunea că mă voi ține de treabă și de cursuri în același timp. Am urmat aceste cursuri și în paralel serviciul, zi de zi. Așa am promovat și am intrat în rândul bucătarilor”, își amintește Tavi. Apoi a avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă, experiență pe care o trece în CV-ul său la capitolul cele mai mari realizări.

Momentan Tavi lucrează la un restaurant din Londra ca chef de partie. “Este un restaurant spaniol, iar responsabilitățile mele sunt organizarea și verificarea secției pe care lucrez, sunt atent la detalii, mă asigur că totul este impecabil pe secție, ajut Head Chef-ul când este nevoie cu comenzi, formez noi demi-chefs și bucătari în ierarhii mai mici”, mai spune el. Tavi este fan al formatului “Hell’s Kitchen” și visează să obțină o stea Michelin.

Articolul continuă după reclamă

Hobby: Pescuitul, fotbalul și bucătăria

Gustul sau aspectul în farfurie?: Gustul este foarte important, caut o combinație care să îți lase gura apă. Dar, în același timp, și așezarea în farfurie și aspectul contează, consider că nu poți să prezinți un preparat excepțional care să nu te stimuleze și vizual.

Cătălin Badici - “Cea mai mare pasiune a mea este gătitul”... O elevă conștiincioasă în Iadul Bucătarilor! Denis Carculea studiază gastronomia în Spania!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x