Antena Căutare

Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, de 80.000 de euro!

Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen

Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen.

1. Ce înseamnă pentru tine faptul că ai ajuns în finală?

Înseamnă foarte mult, nu mă așteptam la asta atunci când am intrat în concurs. Mă gândeam că am șanse să ajung printre ultimii, dar chiar în finală nu. După ce am luat jacheta neagră însă, am început să visez la finală, am avut un optimism care mi-a dat aripi.

2. Cum te-ai pregătit pentru ultima probă? Ai avut emoții, n-ai putut dormi?

Mi-am conceput meniul, mi-am pus la punct echipa cu care urma să lucrez la service-ul final, mi-am făcut o strategie în ceea ce-I privește și am decis fiecare pe ce secție să lucreze. E foarte important să știi pe cine să pui pe pește, pe rece, pe cald, pentru că totul e ca un lanț și dacă ceva nu funcționeaza, atunci întregul are de suferit. După ce am rezolvat toate aceste treburi organizatorice, m-am relaxat. Pe lângă concentrarea maximă pe care am avut-o în finală, mă gândeam la toate etapele care m-au adus aici, la cei dragi, la ce voi face.

3. Ce ți s-a părut cel mai greu în timpul probei finale? La ce te gândeai în momentele acelea?

Eu cu Cătălin așteptând verdictul. Asta a fost cel mai greu. Așteptarea. Am simțit o tensiune de nedescris, stăteam ca pe ghimpi. A fost un moment foarte greu. În clipele acelea mă gândeam însă că sunt mândru de mine că am ajuns până aici. Eu, un băiat simplu, să fiu în finala ”Hells Kitchen”! Și să am șanse să fiu declarat câștigător! Aveam o mulțumire sufletească pentru tot ce am făcut, încât nu mai conta nimic. Îți dai seama că îmi doream să câștig, însă dacă nu s-ar fi întâmplat asta tot aș fi fost bucuros pentru tot ce realizasem până în acel punct.

4. Dar cel mai greu din tot concursul?

Mi s-a părut grea coordonarea din bucătărie și faptul că de multe ori noi, concurență, nu comunicam, nu ne completam. Toate nepotrivirile, orgoliile, certurile au îngreunat munca. În bucătărie totul e ca un lanț, dacă se rupe o za, se distruge tot. Și la fel de greu mi s-a părut în momentele în care cheful nu era mulțumit de ce gătisei și îți arunca mâncarea.

5. Cum i-ai descrie pe cei trei chefi? Dacă ar fi să-I asemeni pe jurați cu un fel de mâncare, care ar fi acela?

Chef Bontea este impecabil. L-aș asemăna cu un preparat specific japonez. Pentru precizie, eleganță, atenție la detalii. Chef Scărlătescu e un gurmand. Îi place nu numai să gătească, ci și să mănâce și apreciază farfuriile realizate corect. Mă duce cu gândul la ceva picant, bine condimentat. Lui chef Scărlătescu îi plac lucrurile picante. Chef Dumitrescu este un pofticios, nu se poate abține când vede un preparat bun. Îi plac deserturile, e perfecționist, iar ca stil de gătit îl vâd în zona bucătăriei italienești. Tocmai de aceea l-aș asemăna cu ravioli. Sau cu lava cake, pentru că este ca un vulcan.

6. Ce ai simțit când ți-ai auzit numele declarat câștigător?

Nu știam cum să reacționez. Am ieșit pe ușă, i-am văzut pe toți cum se bucurau, apoi m-am întors la chefi să le mulțumesc, iar ei mă trimiteau în restaurant, unde erau adunați toți. Nu știam încotro să o iau, ce să fac. A fost extaz! Apogeul vieții mele.

7. Ce vei face cu premiul?

Nu m-am gândit. Vreau să investesc în mine, să mă perfecționez ca bucătar și să am căsuța mea.

Chef Florin Dumitrescu este un tătic norocos! Juratul a aflat sexul bebelușului și nu-și mai încape în piele de bucurie!... Cătălin Badici ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, ce a reprezentat experiența Hell's Kitchen pentru el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x