Concurenta, care ne-a uimit cu devotamentul său din competiția Iadului Bucătarilor, a reușit să ne dea o lecție de istorie gastronomică. Aceasta a postat pe o rețea de socializare detalii privind proveniența mămăligii.
"Am văzut mai devreme pe net că la nunta lui George Clooney a fost extrem de apreciat un preparat tradițional specific ROMÂNESC....mămăliga cu ciuperci sălbatice....
I. Mămăliga nu este un preparat specific românesc din punct de vedere genealogic gastronomic...ținând cont că porumbul a fost adus în Europa undeva prin sec XVI din America de Sud și primul termen pentru acest preparat cunoscut pe continentul nostru este '' polenta" - adică în italiană -mămăligă.
II. Porcini - sunt ciuperci sălbatice italienești răspândite pe tot acest mapamond...și mai au italienii și alte ciuperci sălbatice, nu numai porcini...
III. Dacă la nunta lui Clooney serveau BULZ de mămăligă cu brânză de burduf, atunci într-adevăr era vorba despre un preparat tradițional românesc."